Eesti sai juubeliks oma jäätised

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

​Balbiino tõi Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul müügile nostalgilised Onu Eskimo vahvlikoonuses koorejäätised. Uute jäätistega teeb Balbiino ka kingituse Eestile, muutes sel aastal kooliteed alustavate laste lasteaia lõpetamise ja esimese kooliaasta meeldejäävaks.

«Onu Eskimo jäätis on kindlasti üks olulisimaid sümboleid Eesti jäätisetootmise ajaloos, mistõttu otsustati uued tooted pühendada ka vabariigi juubeliaastale. Omajagu nostalgiat ja helget mälestust lapsepõlvest pakub paljudele ka sarjas müügile tulnud kukekommimaitseline jäätis,» ütles Balbiino turundusdirektor Enel Kolk.

Juubelijäätiste valikus on kolm erinevat maitset: kukekomm, šokolaad ja vanill.

Eesti riigi sajas sünnipäev annab võimaluse kõigile teha ja saada sünnipäevakingitusi. Kuna EV100 fookuses on noored ja lapsed, on ka jäätisetootja soov teha kingitus just riigi väiksematele kodanikele.

«Sel kevadel kingime igale lasteaia lõpetavale lapsele spetsiaalselt Eesti Vabariigi juubeliks turule toodud Onu Eskimo jäätise. Kingitustega jätkame ka sügisel, mil kõik esimesse klassi astuvad lapsed saavad endale Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva teemalised nuputamisvihikud ja võimaluse osaleda võistlustel, mille auhindadeks on ekskursioonid jäätisemuuseumisse.»

Onu Eskimo juubelijäätised
Onu Eskimo juubelijäätised Foto: Balbiino

EV100 turundus- ja kommunikatsioonijuht Anneli Ohvril innustab sarnaseid juubelitooteid turule tooma ka teisi ettevõtteid. Oodatud on kvaliteetsed tooted, mis aitaksid tähistada juubelit, jutustada lugusid Eesti saja-aastasest ajaloost, tänapäevast ja tulevikust. Onu Eskimo jäätisel on Eesti ajaloos oma kindel koht ja lugu ning see esindab ilmekalt vabariigi jäätisetööstuse kestvust ja püsivust.

Balbiino on suurim kodumaine jäätisetootja ning ainus Eesti jäätisetootja, kelle kõik koorejäätised on valmistatud Eestis ja kodumaisest koorest. Balbiinol on ka ainsana Eesti jäätisetootjatest BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat. AS Balbiino põhineb 100 protsenti Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele

https://www.balbiino.ee/onueskimo/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles