Kas teadsid? Nii võtab Eesti sünnipäevale tulijaid vastu!

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On alati rõõmsam tuju tulla, kui tead, et oled oodatud. Ning isegi kui saabudes sind keegi kallistamas pole, on ju soojem tunne, kui tervituseks lehvivad lipud, hõljuvad õhupallid, kõlab muusika ja mis veelgi vahvam – pakutakse torti.

Kõik see saab osaks Eesti Vabariigi 100. sünnipäeval Tallinna Lennujaamas. Tort, muide, on murakatega ning seda on ühtekokku 60 kilogrammi. Suu saavad magusaks teha kõik need, kes just sünnipäeval Eestisse saabuvad või siit oma reisi alustavad.

Kui Tallinna Sadamas on laevadel saabuvaid turiste tervitamas lipuvärvides valgusväravad, siis Tallinna Lennujaamaski on pidurüüs Eesti värav, mida ehib enam kui 1500 õhupalli.

Lennujaama brändijuhi Madis Eesmaa sõnul tervitavad lennukilt tulijaid nii Eesti lipukestega bussid kui ka digiekraanidel kuvatud meeleolukad mõtted. 

«Reisija teekond lennukist Tartu maanteeni, või siis vastupidi, on palistatud sünnipäevatervitustega ning teiste hulgas on pagasisaalis rõõmu pakkumas Kihnu memmede tervitus,» tõi Eesmaa näite.

Tema sõnul ilmestab lennujaama töökeskkonda just neil päevil senisest enam  üks omadussõna. «See on ootusärevus – heas mõttes oleme tõesti veelgi rohkem ootel ja põnevil. Isegi klienditeenindajad on ehitud. Märkasin täna just, et nii mõnelgi kolleegil on EV100 magnetmärkidele täienduseks rinnas ka sinimustvalged lindikesed,» kirjeldas Eesmaa. 

Kuid nagu ühele jaamale kohane, öeldakse häid soove teele kaasa ka kõigile neile, kes läbi Eesti värava siit lahkuvad. Olgu põhjused millised tahes, saadab minejaid teadmine, et nad on alati oodatud ka tagasi. 

Lisaks sadamale ja lennujaamale tervitavad tulijaid peorüüs ka Tallinna bussijaam, Pärnu bussijaam ja Tartu bussijaam, ning lipuvärvides õhupallid ehivad ka Eesti suurimat raudteepeatust – Balti jaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles