Mööblifirma kinkis Eesti juubeli puhul viiele koolile uue sisustuse

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti 100. juubeliaastal saavad värskenduse Pala Kooli, Valga Priimetsa Kooli, Koeru Keskkooli, Otepää Gümnaasiumi ja Kaarli Kooli klassiruumid.
Eesti 100. juubeliaastal saavad värskenduse Pala Kooli, Valga Priimetsa Kooli, Koeru Keskkooli, Otepää Gümnaasiumi ja Kaarli Kooli klassiruumid. Foto: ISKU

Mööblifirma ISKU Baltics OÜ kinkis Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamiseks viiele Eesti koolile uue mööbli.

Eesti 100. juubeliaastal saavad värskenduse Pala Kooli, Valga Priimetsa Kooli, Koeru Keskkooli, Otepää Gümnaasiumi ja Kaarli Kooli klassiruumid.

EV100 programmijuhit Maarja-Liisa Soe sõnul on Eesti Vabariigi juubelit tähistades fookuses just lapsed ja noored. "ISKU tehtud kingitus muudab noorte õpikeskkonna paremaks ja nii kestab rõõm juubeliaastast pikemalt,“ tõdes Soe.

Möödunud aasta 30. novembrini oli Eesti koolidel võimalik osaleda ISKU EV100 algatuses „Igale lapsele korralik mööbel!“. Konkursil uue klassiruumi mööbli saamiseks osales 216 kooli üle Eesti, viis uue sisustuse saavat kooli loositi välja 28. veebruaril.

Haridus- ja Teadusministeeriumi kantsler Tea Varrak nimetas koolidele tehtud mööblit heldeks kingituseks. „Usun, et paremas keskkonnas on õpilastel ka suurem motivatsioon koolis käia ning häid tulemusi saavutada.“

ISKU Baltics Eesti tegevjuht Aidas Barkauskas rõhutas, et laste õpikeskkond on hariduse omandamisel oluline tegur ning otsus Eesti juubeli puhul taoline suur kingitus teha tuli kergelt.

“Oleme rõõmsad, et konkursil osales 216 kooli üle Eesti. See näitas, et meie kingitus läks korda,” viitas Barkauskas.

Uue klassiruumi saavad peagi Pala Kool, Valga Priimetsa Kool, Koeru Keskkool, Otepää Gümnaasium ja Kaarli Kool. Kingituse rahaline väärtus kujunes ISKU müügikäibelt:  24.11.2017 – 24.02.2018 laekus kolm protsenti igalt ISKUs tehtud ostult just nimelt Eesti üldhariduskoolide õpikeskkonna hüvanguks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles