Juubeliaasta suurim matkasari on avatud

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Reimann / ev100.ee

Laupäeval, 7. aprillil avati Tallinna Lauluväljakul EV100 juubelimatkade sari, mis pakub üle saja erineva sportliku võimaluse Eestimaa looduse avastamiseks. Iga kuu toimuvad matkad vähemalt kahest erinevast matkaliigist, valik ulatub räätsamatkadest kuni kopravaatlusmatkadeni. 

EV100 juubelimatkade sarjas on juba üle saja põneva matka osalemiseks avatud. 

Alates aprillist toimuvad juubeliaasta jooksul matkad vooluveekogudel, looduskaitse- ja seiklusmatkad, avavete- ja pärimusmatkad, ratta- ja tõukerattamatkad, loodusvaatlus- ja korilusmatkadel, rabamatkad, auto- ja motomatkad ning tõukekelkude ja uisumatkad. 

«Eesti loodus pakub mitmekülgseid elamusi, mida EV100 juubelimatkad inimestel avastada aitavad,» ütles Eesti Matkaliidu president Ingrid Kuligina. «Iga kuu toimuvad matkad vähemalt kahest erinevast matkaliigist, aprillis ootavad ees kanuu-, süsta- ja raftimatka vooluveekogudele,» täpsustas Kuligina. 

EV100 juubelimatkade sarja korraldavad Riigikantselei EV100 korraldustoimkond, Eesti Matkaliit ja Riigimetsa Majandamise Keskus.

EV100 juubelimatkadest loe lähemalt SIIT.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles