GALERII. Suure-Jaani kooli hoov sai tänu kärmetele abilistele uue ilme

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kogunes poolsada Suure-Jaani kooli õpilast koos vanematega koolimaja hoovi, et see ühisel jõul korda teha ning hiljem lõbusalt aega veeta. Talgulisi kosutati sooja supi ja magusa kringliga ning sai kuulda koolidirektorit lõõtsa mängimas.

«Tuju oli nii hea, sest ilm oli ilus!» hõiskas Suure-Jaani kooli huvijuht Taive Murd. Tema sõnul oli esialgu end registreerinud 20 lapsevanemat, kuid talgulisi kogunes peaaegu 50, sealhulgas vanemad, õpilased ja kooli töötajad.

Huvijuht selgitas, et koolihoov sai korda EV100 projekti «Lapsed koolihoovi liikuma ja õppima!» osana. Selle eesmärk on muuta koolihoovid rikkamaks liikumis- ja mängualade võrra. Sestap joonistasidki õpilased maha raja, mille järgi jalgrattasõitu harjutada. Lisaks said uue ilme kooliseinad, millelt võib leida nii mõnegi õpilaste väljamõeldud mängu.

Lisaks ehitasid õpilased üheskoos lapsevanematega lillekaste. «Õpilased valmistasid tundides jupid ja lapsevanemad panid lillekastid kokku,» ütles Murd.

Selleks, et tuju oleks hea, mängis koolidirektor Epp Välba koos lapsevanem Ain Arulaga lõõtsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles