Juunikuu juubelimatkad on mere- ja pärimusteemalised

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.ev100.ee

​Juunikuus on EV100 juubelimatkade fookuses mere- ning pärimusmatkad. Eesti Vabariigi juubeliaastal kutsub matkasari avastama erinevaid paiku üle Eesti.

Juubeliaasta möödub Eesti looduse avastamise tähe all ning juunikuus saab jeti-, süsta- ja kanuumatkadel rännata mööda Eesti veekogusid. Eesti Matkaliidu president Ingrid Kuligina sõnul viib matkarada reisuselli ka saartele ning tutvustab saare elu-olu.

Riigikantselei EV100 programmi juhi Maarja-Liisa Soe sõnul pakub EV100 juubelimatkade sari mitmeid võimalusi Eesti suve nautimiseks. «Puhkuste hooaeg on avatud ja mis oleks veel parem viis vaba aja nautimiseks, kui avastada Eestit erinevatel mere- ja pärimusmatkadel üheskoos sõpradega ning perega,» viitas Soe.

Alates aprillist toimuvad juubeliaasta jooksul matkad vooluveekogudel, looduskaitse- ja seiklusmatkad, avavete- ja pärimusmatkad, ratta- ja tõukerattamatkad, loodusvaatlus- ja korilusmatkadel, rabamatkad, auto- ja motomatkad ning tõukekelkude ja uisumatkad. Samuti ootab augustis oma matkaradadele Riigimetsa Majandamise Keskus. 

EV100 juubelimatkade sarja korraldavad Eesti Matkaliit, Riigikantselei EV100 korraldustoimkond ja Riigimetsa Majandamise Keskus

Registreerimine ja täiendav informatsioon EV100 juubelimatkade kohta asub SIIN

Valik juunikuistest EV100 juubelimatkadest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles