Matkasari, meestelaul ja muuseumimõnu – kuhu lähed sina?

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

5, 30 ja 100 – need on vaid mõned numbrid, mis alanud nädalat ilmestavad. Eesti juubelisündmusi ja meeleolukaid kingitusi jagub üle maa. Rännata tasub aga kindlasti, sest metsmaasikad on juba valmis ja pääsupojad proovivad tiibu. Ning matkasarja retkedega jõuab juunis ka saartele ning pärandikultuuri avastama.

ESMASPÄEV, 11. juuni

TEISIPÄEV, 12. juuni

KOLMAPÄEV, 13. juuni

  •  Kell 18 algab Tallinnas Kalevi Spordihallis Taekwondo WT demonstratsioonesinemine. Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul on esmakordselt Eestis DEMO meeskond Lõuna-Koreast etendusega "New Rise of Tradition, Authentic Taekwondo". Esinemine on tasuta.

NELJAPÄEV, 14. juuni

REEDE, 15. juuni

LAUPÄEV, 16. juuni

PÜHAPÄEV, 17. juuni

  • EV100 juubelimatk:
  • Kell 17 algab Tallinnas Nõmmel Vabaduse pargis Nõmme IV laulu- ja tantsupäev. Taaselustatud laulu- ja tantsupäeva  organiseerib vabatahtlikest koosnev toimkond ning oma õla on ettevõtmisele alla pannud Kaitseliidu Tallinna Malev ning MTÜ Loov Nõmme. Sündmus on nõmmelaste kogukonna kingitus Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks. 
  • Kell 20 toimub Tartu laululaval Ivo Linna eestvedamisel suurejooneline kontsert "5 isamaalist laulu" – tähistatakse 30 aasta möödumist helilooja Alo Mattiiseni loodud ja legendaarseks saanud laulude esmaesitusest sealsamas paigas 1988. aastal. Ühtlasi tähistatakse kontserdiga Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva ja taasavatakse vastrenoveeritud Tartu laululava. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles