Mägede Hääl paneb Kohtla-Nõmme muusikast kaikuma

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

6. juulil algab Kohta-Nõmmel kultuurifestival Mägede Hääl. Kahel päeval esineb üle 40 muusiku ning DJ Eestist ja mujalt maailmast, samuti toimuvad ekskursioonid Ida-Virumaal ning kinoprogramm.

EV100 programmi juhi Maarja-Liisa Soe sõnul kannab Mägede Hääl õigustatult kultuurifestivali nime. "Sest lisaks rahvusvahelistele esinejatele on kavas ka kohalikku kultuuri ning piirkonda tutvustavad ekskursioonid ja filmiprogramm," viitas ta.

Festivali peakorraldaja Ivar Murdi sõnul kõlab sellel aastal festival varasemast rajumana.

"Ise ootan eriti Winny Puhhi ja kohalike Põhjasõja rekonstrueerijate sõud, kus tuhamäed ja 18. sajandi lahing kohtuvad vihase pungiga."

Programmijuht Raul Saaremetsa sõnul teeb festivali lahedaks asjaolu, et Ida-Virumaale satuvad inimesed, kes sinna muidu ei satuks. "See loob uue energia, uued mõtted, parema Eesti," sõnas Saaremets.  

Mägede Hääl on teist aastat Kohtla-Nõmmel Eesti Kaevandusmuuseumi aladel toimuv kultuurifestival. Juubeliaastal on üheks tähtsaimaks külalisesinejaks Venemaalt saabuv räppmuusika artist Antoha MC

Eesti artistidest astuvad ainulaadsete etendustega lavale ansambel Winny Puhh, rokkansamblid Zahir ja Zriamuli, Orelipoiss, Leslie Da Bass ja paljud teised. Lisainfo festivali kohta www.magedehaal.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles