Juubeliaasta pakub Intsikurmul kuhjaga elamusi kogu perele

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pere- ja lastesõbraliku atmosfäärifestivali ajal leiab tegevusi igal sammul.
Pere- ja lastesõbraliku atmosfäärifestivali ajal leiab tegevusi igal sammul. Foto: Allikas: Intsikurmu festival

3.-4. augustini toimub Põlvamaal Intsikurmu Festival, mis on tänavu pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale. Kolmel laval astub üles enam kui 30 artisti nii Eestist kui ka välismaalt. Samuti on metsapargis avatud kunstiinstallatsioonid, metsarestoranid ning lasteprogramm Lastekurmu.

"Intsikurmu Festival kutsub juubeliaastal Eesti ürgsesse loodusesse maailmatasemel muusikat nautima," sõnas Riigikantselei EV100 programmi juht Maarja-Liisa Soe.

"Kuna EV100 tähistamisel on fookuses lapsed ja noored, siis on tänavusel Intsikurmul pandud erilist rõhku lasteprogrammile Lastekurmu. Väiksemaid juubelisuve nautlejaid ootavad töötoad, metsajooga, ühine toiduvalmistamine ja palju muud põnevat," rõõmustas Soe.

"Intsikurmu Festival pälvis Eesti muusikaettevõtluse 2018 auhinnagalal aasta muusikasündmuse tiitli. See on suur rõõm ning esitab samas väljakutse hoida taset ja üllatada," sõnas festivali üks peakorraldajatest Mihkel Kübar.

"Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul pakume sisukat programmi, maitseelamusi ja loomulikult tegevusi lastele ning seda kõike meie Eesti imelise looduse rüpes," lisas ta.

Juubeliaastal on festivali välismaised esinejad Kiasmos, Big Freedia, Ghostpoet, Conner Youngblood, Antoha MC, Suff Daddy & The Lunchbirds ja Clap Your Hands Say Yeah.

Kodumaistest muusikutest astuvad üles jazzitalent Kadri Voorand koos kitarrist Andre Maakeriga, Rasmus Rändvee, Maarja Nuut & HH, armastatud laulja ja laulukirjutaja Mari Jürjens, Meisterjaan, reket ning paljud teised.

Pere- ja lastesõbralik atmosfäärifestival pakub lisaks mitmekesisele muusikaprogrammile heli-, valgus- ja videoinstallatsioone, mida võib leida ürgse metsapargi sügavusest. Varasemast rohkem on oodata tänavakunsti. Mõlemale festivaliõhtule paneb punkti öödisko. Maitseelamuste pakkumiseks on festivalil tänavatoiduala ja lauateenindusega metsarestoranid.

Päevapiletid, noorte- ja festivalipassid on müügil Ticketeri keskkonnas. Festivali väravad avatakse mõlemal päeval üks tund enne esimese kontserdi algust. Lisainfo Facebookis ja Instagramis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles