EV100 suvine peonädal jõuab poole peale

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ev100.ee

Teisipäeval, 21. augustil jõuavad Eesti Vabariik 100 suvise peonädala pidustused poole peale. Kokku toimub 17.-25. augustini kestava suvise peonädala programmis üle 200 sündmuse.

"Iseseisvumise taastamise aastapäeva tähistav suvine peonädal on pakkunud rohkelt emotsiooni ja toonud Eesti inimesed ühiselt meile olulist päeva tähistama," ütles EV100 programmijuht Maarja-Liisa Soe.

"Nii esimest üldluulepidu Rakveres, Eesti loodsuse päeva kui ka EV100 Üheslaulmist tulid kogema väga suured rahvahulgad," märkis ta. 

Soe sõnul leiab igaüks EV100 suvine peonädala programmist juubelisuve tähistamiseks sobiva sündmuse.

"Täna peatub Politsei- ja Piirivalveorkestri kontserttuur "Mööda piiri" Värskas, Tour d’ÖÖ ratturid sõidavad Viljandis ja EV100 kunstiprogrammi ühesloome projekt "Tuleraamat" jõuab Setu Talumuuseumisse," loetles Soe.

Valik EV100 suvise peonädala viienda päeva sündmustest:

Eesti Vabariigi 100. juubeliaastal tähistatakse taasiseseisvumise aastapäeva suvise peonädalaga, mis toob Eesti inimesed ja nende sõbrad kokku suurtele ühisüritustele. EV100 suvine peonädal algas 17. augustil esimese Eesti üldluulepeoga Rakveres ja lõpeb 25. augustil muinastulede ööga üle Eesti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles