VAATA: EV100 suvise peonädala viimane päev tõi pikima peolaua

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk enne peo ja ülekande algust.
Hetk enne peo ja ülekande algust. Foto: Jaanus Rohumaa

Laupäeval, 25. augustil lõppes EV100 suur suvine peonädal, pakkudes seni tihedaimat päevaprogrammi. Peonädala lõpetuseks oodati kõiki 175 km pikkusesse pidulauda Peipsi järve ääres. Õhtu lõpetuseks süüdati üle Eesti tuhanded Muinastulede öö lõkked. Vaata ERRi ülekandest, milline peoõhtu lõpuks sai!

"Juubelisuve kulminatsioon tipneb peonädala tihedaima päevaga," sõnas Riigikantselei EV100 korraldustoimkonna juht Jaanus Rohumaa. "Ainuüksi Peipsi järve äärde sätitud 175 kilomeetri pikkusel Peipsi Toidu Tänaval on peolaua katnud viiskümmend pop-up restorani," rõõmustas ta.

EV100 suursündmuste juhi Margus Kasterpalu sõnul on traditsiooniline Muinastulede öö väga sobiv juubelinädala lõpetamiseks.

"Pärast sündmusterohket nädalat on hea koguneda rannas ja mujalgi muinastulede ümber, et veeta pere ning sõprade keskel hetk rahulikus mõtiskluses. Armastatud Eesti inimeste lõkketuleäärseid mõtisklusi koos tagasivaatega peonädalal Eesti eri paigus toimunule vahendab sel õhtul ka Eesti Televisiooni eriprogramm," lisas Kasterpalu.

VAATA uuesti ETV saadet "EV100. Peolaud mööda piiri".

Laud seatai üles Klooga randa, et vaadata tagasi suvise peonädalale ja nautida Politsei- ja Piirivalveorkestri kontserttuuri "Mööda piiri" kontserti. 

mööda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles