Võta või jäta: maailmakoristus toimub laupäeval!

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ev100.ee

Juubeliaasta sügiselgi loetakse tibusid ning sahvrite täitmise vahepeal on hea ka pisut parema ning puhtama maailma peale mõelda. Toimub ju sel laupäeval maailmakoristuspäev. Ning kinolevisse jõuab film, millega Eesti taas Oscari suunas liigub. Kavas on muudki...

ESMASPÄEV, 10. september

  • EV100 teatriprogramm:
  • Kell 19 etendub Tallinnas Rahvusooper Estonias juubeliaastaks loodud ballett "Keres". Eesti malesuurkujust inspireeritud tantsulavastuse muusika on loonud Timo Steiner ja Sander Mölder, libreto autor on Andri Luup ja lavastaja Teet Kask.
  • Edward von Lõnguse digitänavakunstituur jõuab Riiga. Ellu ärkavad isikupärased ja ehteestlaslikud tegelaskujud ca 100 aasta tagusest maailmast, kutsudes linnarahvast endaga tutvust sobitama.

TEISIPÄEV, 11. september

KOLMAPÄEV, 12. september

NELJAPÄEV, 13. september

REEDE, 14. september

  • Kell 19 etendub Tallinnas Eesti Draamateatris operett "Metsa forte". Tõsine operett on Eesti Draamateatri ja Nargenfestivali ühine suvelavastus, mis on pühendatud Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale.
  • 14.-15. septembril toimuvad Kehtnas Tehnika Teeviit ja Eesti Künnimeistrivõistlused. Raplamaa ja kogu Põhja-Eesti suurimal rasketehnika üritusel tõmmatakse tähelepanu künnikultuurile ning rasketehnika olulisusele. Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul soovitakse kokku saada sada eksponaati.

LAUPÄEV, 15. september

15. septembril toimub üle maailma TEEME ÄRA MAAILMAKORISTUS. Globaalne koristuspäev, millest võtab osa üle 150 riigi, on eestimaalaste suurim kingitus tervele maailmale.

PÜHAPÄEV, 16. september

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles