Elagu Eesti loodus – kinolinal, teatrisaalis, seenemetsas

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juubeliehtes Andineeme rand
Juubeliehtes Andineeme rand Foto: Foto: Mari Lill-Tamm

Nüüd, mil maailm on palju puhtam paik, paistab loodus veelgi enam silma ja välja. Alanud nädala juubelikava kutsub loodusesõpru nii teatrisse, kinno kui ka loomulikult päriselt loodusesse matkama. Laulu ja muusikat ning spordivõistlusi leidub ka. Mõnusat rändamist!

ESMASPÄEV, 17. september

TEISIPÄEV, 18. september

KOLMAPÄEV, 19. september

NELJAPÄEV, 20. september

REEDE, 21. september

LAUPÄEV, 22. september

  • Kell 10 algab Sillamäel jooksuvõistlus Sillamäe Ultra. Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks pühendatud jooksul on kavas 24 tunni jooks ja 100 km jooks. Sündmusega edendatakse regiooni tervislikkust ja terviklikkust.
  • Kell 12 toimub Jõgevamaal Mustvee valla laulu- ja tantsupidu "Kui me Eesti viisi kokku saame". Kokku saavad endised Mustvee, Avinurme, Saare, Lohusuu, Kasepää taidlejad, kes ühisel jõul ja nõul esinevad kaunite laulude, tantsude ja pillimänguga. Kogu sündmust läbiv teema on Eesti Vabariik 100. 
  • EV100 juubelimatkad:
  • Kell 14 algab Sargvere mõisas kontsert "Mõisaklassika", kus esinevad Andres Lend (tšello) ja Allan Jakobi (akordion). Kontsert on Pille Lille Muusikute Fondi PLMF kingitus Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.
  • Tallinnas Lillepi pargis toimuvad Eesti meistrivõistlused ekidenis. Eesti Kergejõustikuliit tähistab Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva, pühendades aasta jooksul korraldatavad Eesti meistrivõistlused Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale. Võistlemine toimub segavõistkondades.

PÜHAPÄEV, 23. september

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles