"Võta või jäta" jätkab kinoedetabeli tipus ja seljatab superkangelasi

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Allikas: filmi Facebooki leht

EV100 filmiprogrammi raames valminud mängufilm "Võta või jäta" on kolmandat nädalat järjest vaadatuim film Eesti kinolevis. Reimo Sagori kehastatava üksikisa lugu on praeguseks kogunud 40 762 vaatajat, millega on koht kätte näidatud näiteks valdavale enamusele Marveli kinouniversumi senisest 20 filmist. Film on Eesti ametlik parima võõrkeelse Oscari kandidaat.

Filmi levitaja Timo Dieneri sõnul jätkab "Võta või jäta" kolmandat nädalat järjest kinoedetabeli tipus, seljatades üksteise järel superkangelasi.

"Paistab, et üksikisa on tõepoolest võimeline kõigeks – Reimo Sagori õlgadel veetav lapsevanemaks kasvamise lugu, on praeguseks meelitanud kinodesse rohkem vaatajaid, kui sellised linateosed nagu "Thor: Ragnarok", "Galaktika valvurid“, "Galaktika valvurid, vol. 2", "Tasujad: Ultroni ajastu" ja "Must panter". Paari järgneva päeva jooksul peaks "Võta või jäta" paremust tunnistama ka näiteks ülipopulaarne "Doktor Strange“. Selle loetelu põhjal võib öelda, et igapäevaste olmeraskustega rassiv üksikisa on siinsetele kinokülastajatele sootuks südamelähedasem, kui filmist filmi maailma päästvad Marveli superkangelased," kommenteeris Diener.

Film "Võta või jäta“ kuulub Eesti Vabariik 100 filmiprogrammi. Kokku valmib Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks viis mängufilmi, täispikk animafilm, kaks dokumentaalfilmi ja telesari "Pank". Lähemalt saab filmiprogrammist lugeda SIIN.

Filmi valmimist on toetanud Autoforte, Tallink ja Eesti Meedia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles