Oktoobrisoe toob uued näitused, kahepäevased matkad ja avab Arvo Pärdi keskuse

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Pärdi Keskus
Arvo Pärdi Keskus Foto: Tõnu Tunnel

Juubelisügise viimane soe on ilmateenistuse andmeil kohe käes ja kel huvi, võib need veeta pruunkaru elupaigus matkates. Kunstisaali jõuab muuhulgas Orsay muuseumi seinu ehtinud väljapanek ning maailma muusikakaardile kantakse Kellasalu. Just seal avatakse nüüd Arvo Pärdi Keskus.

TEISIPÄEV, 9. oktoober

  • Kell 10 algab Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpias Eesti Korteriühistute XXI Foorum "Korteriühistud ja 100-aastane Eesti Vabariik". Traditsiooniline Eesti korteriühistute aastakonverents tähistab korteriühistute ja ühistegevuse aktuaalsete teemade kajastamisega Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva. 
  • Kell 11 algab Pärnu Haigla päevakeskuses võileivakonkurss mustast leivast. Ülemaailmsel vaimse tervise päeval kogunevad SA Pärnu Haigla Psühhiaatriakliinikus erinevad asutused, mis osutavad üle Eesti (erihoolekande)teenuseid psüühilise erivajadusega inimestele, et tutvustada kokandusvõistlusega erihoolekandevaldkonna tegevusi.
  • Kell 15 toimub Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus kontsert "Hingemuusika". Esinevad Aavo Otsa ja Neeme Otsa. Kontsert on Pille Lille Muusikute Fondi PLMF kingitus Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.

KOLMAPÄEV, 10. oktoober

NELJAPÄEV, 11. oktoober

REEDE, 12. oktoober

LAUPÄEV, 13. oktoober

Laulasmaal Kellasalus avatakse Arvo Pärdi Keskus.

13. – 28. oktoobril on kõik lastega pered oodatud üle-eestilisele laste ja noorte muuseumidefestivalile "Avatud mänguväljad". Festivalil tutvustavad muuseumid Eesti Vabariigi juubeliaasta valguses oma kogude 100 tähtsamat eset, ideed ja/või väärtust.

PÜHAPÄEV, 14. oktoober

  • EV100 juubelimatkad:
  • Kell 11 algab Järva-Madise kirikus lõikustänupüha kontsert. Esinevad Oliver Kuusik (tenor) ja Tiina Kärblane (klaver). Kontsert on Muusikute fondi PLMF kingitus Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.
  • Kell 14 algab Järvamaal Anna kirikus lõikustänupüha kontsert. Üles astuvad Oliver Kuusik (tenor) ja Tiina Kärblane (klaver). Kontsert on Pille Lille Muusikute Fondi PLMF kingitus Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles