Juubeliaasta lõpupeo üllatusesineja Tallinnas on 2 Quick Start

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikavere kultuurikojas kõlavad jõulumeloodiad Pearu Pauluse esituses.
Pikavere kultuurikojas kõlavad jõulumeloodiad Pearu Pauluse esituses. Foto: Konstantin Sednev

Juubeliaasta lõpupidu „Sajaga edasi, Tallinn!“ toob 31. detsembril Tallinna Vabaduse väljakule kahetunnise kontserdi, mille peaesinejaks on ansambel 2QuickStart. Vana-aasta õhtul toimub 15 linnaväljakul üle-eestiline juubeliaasta lõpupidu „Sajaga edasi, Eesti!“.

„Hea meel on välja kuulutada Vabaduse väljakul toimuva juubeliaasta lõpupeo peaesineja – ansambel 2QuickStart,“ teatas Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Tõeliselt meeleolukaks on ka kogu peokava, mille sisustavad Eesti armastatud lauljad. Vabaduse väljakule tasub tulla juba kell 21.30, kui kahetunnise kontserdi avab ansambel Shanon.

„Juubeliaasta lõpp tuleb eriline, kuna tähistamisse on haaratud terve Eesti,“ ütles Riigikantselei EV100 programmi juht Maarja-Liisa Soe.

„Mul on väga hea meel, et iga osaleva linna programm on isemoodi. Nii on igal inimesel juubeliaasta viimasel päeval võimalik leida endale meelepärased esinejad ja tegevused või vaadata üle-eestilist juubeliaasta lõpupidu hoopis Eesti Televisiooni erisaate vahendusel,“ märkis ta.

Lisaks ansamblile 2QuickStart esinevad Tallinnas „Eesti otsib superstaari“ tänavune võitja Uudo Sepp, „Eesti laulul“ südameid võitnud Maian ja räpikuningas Genka koos Paul Ojaga. Ülevaate juubeliaasta lõpupeo programmist leiab www.EV100.ee.

Tallinna Vabaduse väljakul tagavad turvalisuse politsei ja turvatöötajad, peoalale pole lubatud siseneda kaasatoodud alkohoolsete jookide ja pürotehnikaga.

31. detsembri päeval tantsitakse juubeliaasta lõppemise puhul Tallinna Vabaduse väljakul ja veel Eesti 15 linna väljakutel EV100 algatuse „Eesti tantsib“ viimane ühistants. Kell 14 õpetatakse linnaväljakutel kõigile huvilistele tantsusamme, ühistants algab kell 15.

Programm „Sajaga edasi, Tallinn!“ sünnib Kesklinna valitsuse, EV100 korraldustoimkonna ja Eesti Rahvusringhäälingu koostöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles