EV100 tänab: juubelipidustustesse panustas enam kui 140 ettevõtet

EV100 portaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aron Urb / EV100

​Juubeliperioodil tegi Eesti Vabariigile omalt poolt kingituse või toetas mõnda vabalt valitud juubelikingitust enam kui 140 ettevõtet. 18. veebruaril tänati Riigikantseleis EV100 programmis osalenud Eesti ettevõtteid.

„Eesti Vabariik 100 on suurepärane näide riigi ja niivõrd paljude ettevõtjate koostööst, mis annab meile väärtuslikke kogemusi ka tulevikuks. Tunnustan kõiki ettevõtjaid, kes aitasid nii oma panustatud aja kui positiivsete algatuste abil muuta Eesti 100. sünnipäeva tähistamise meeldejäävamaks,“ ütles peaminister Jüri Ratas.

Riigikantselei EV100 korraldustoimkonna juhi Jaanus Rohumaa sõnul olid kõik ettevõtted oodatud kaasa lööma juubelipidustustes ja nii panustama Eesti ühiskonda.

„EV100 korraldustoimkonna kindel eesmärk oli juubelipidustustesse haarata võimalikult suur läbilõige Eesti ühiskonnast. Ettevõtjate entusiasm oli meeldiv üllatus ning selle üleskutse tõttu said teoks väga eriilmelised kingitused, alates Germund Hulgi rajatud uuest sünnitustoast Pelgulinna sünnitusmajas kuni Premia sinimustvalge jäätiseni,“ märkis Rohumaa.

VAATA galeriid EV100 ettevõtjate tänusündmusest.

Ettevõtted olid oodatud looma Eesti sünnipäevale pühendatud tooteid või teenuseid. 140 ettevõtet kasutas oma toodetel või teenustel EV100 logo ja sümboolikat ning toetas rahaliselt või teenustega EV100 programmis olevat kingitust või sündmust. Lisaks võimalusele toetada mõnda EV100 programmis olevat kingitust või sündmust sai ettevõte luua ka päris oma kingituse.

Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamise periood kestab kuni 2020. aasta 2. veebruarini, kui möödub 100 aastat Tartu rahulepingu sõlmimisest. 2019. aastal keskenduvad sündmused Eesti Vabadussõja 100. aastapäevale. Lähem info juubelisündmuste kohta www.EV100.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles